ANG. CORONAVIRUS

På grunn av unntakstilstand ifbm. COVID-19 og den ekstraordinære situasjonen vi befinner oss i, er administrasjonen i Opera Trøndelag ubetjent inntil videre.
Mail leses og besvares.
Vi ber om forståelse for at administrasjonen i Opera Trøndelag ikke kommer til å ha kapasitet til å svare alle så raskt som vi skulle ønske. Etter pålegg fra kommuneoverlegen den 11.03.2020 og i tråd med FHI sine anbefalinger, ble de 3 siste forestillinger av Turandot for å hindre videre smitte av corona-viruset.

Ved forespørsler som haster ring: 99017959

 

 

Oppdatering 31.03.2020: BILLETTER TIL AVLYSTE FORESTILLINGER AV TURANDOT

Det er besluttet at Opera Trøndelag refunderer billetter til de tre avlyste forestillingene. Kimen kulturhus, Stjørdal har sendt ut e-post til alle kjøpere på nett.

For billetter kjøpt i skranken – TA VARE PÅ DISSE! Refusjon ordnes i skranken når Kimen Kulturhus åpner dørene igjen. Beløpet vil komme automatisk i løpet av et par uker til alle som har kjøpt på nett.

 

Opera Trøndelag opplever likevel at mange ønsker å donere sine billetter. Kulturlivet er inne i en krevende situasjon, så dette settes stor pris på! Det finnes ingen ordning for at Kimen Kulturhus kan administrere dette, så ta gjerne direkte kontakt med oss om dette er aktuelt (eller svar på utsendt e-post fra Kimen).

Takk til alle som har kommet med lykkeønskninger, donasjoner og klapp på skulderen. Vi er en hel bransje som prøver å finne veien sammen for å igjen kunne tilby opplevelser engang i fremtiden.

Inntil da: Hold dere hjemme & ta vare på hverandre!