Opera Trøndelags Venner

Vi er en gruppe opera entusiaster som har stiftet denne venneforeningen- Opera Trøndelags Venner. Formålet med foreningen er å fremme interessen for musikkteater i Trøndelag. Vi har som kjent mange dyktige utøvende kunstnere i vår region. Vi har et nært samarbeid med Opera Trøndelag samt fått med oss Danske Bank og Gjensidige Stjørdal som samarbeidspartnere.

Formål med venneforeningen
Øke interessen for musikkteater i Trøndelag med utgangspunkt i Opera Trøndelag.

Bli medlem

Bli medlem og bidra til å løfte fram operatilbudet og interessen i Trøndelag!
Medlemspris pr. år: Kr. 200,-
VIPPS nr. 536315 og oppgi navn på medlem.

Kontakt oss

E-post: [email protected] 

Lik oss på Facebook – Opera Trøndelags Venner!


Styret i Opera Trøndelags Venner 2018 – 2019. Fra venstre styreleder Herbjørn Skjervold, Ole Myrbekk, operasjef Randi Spets (observatør), Anne-Katrine Momyr, Nina Sætherhaug, Kristi Aarethun og Paul Hellandsvik.

Aktiviteter
1. Sosial møteplass for medlemmene – arrangere temakvelder med opera, foredrag mv
2. Egne medlemsarrangement ifm forestillinger av Opera Trøndelag
3. Arrangere medlemsturer til attraktive operaforestillinger
4. Utvikling av sangere gjennom utdeling av talentpris
5. Markedsføring av operatilbud i Trøndelag gjennom sosiale kanaler

Styret
– Herbjørn Skjervold, styreleder
– Kristi Aarethun
– Torodd Wigum
– Anne- Katrine Momyr
– Åse Berg
– Nina Sætherhaug
– Paul Hellandsvik

Samarbeidspartnere

      

PROGRAM 2020

Opera Trøndelags Venners siste arrangement for sesongen 19/20 kan dessverre ikke avholdes som planlagt, pga. gjeldende forskrifter om smittevern.

Men fortvil ikke:

Opera Trøndelags Venner og Opera Trøndelag inviterer til streamet vennekonsert søndag 10. mai kl. 20.00!

Operasjef Lars Eggen har, sammen med sin kone Eva Holm Foosnæs, innredet sin egen operasal hjemme i Svaleveien 11a i Trondheim: La Svala!

Denne kvelden inviterer de fjorårets vinner av Opera Trøndelags venners talentpris, Emilie Nicoline Nilsdatter Almaas, og Nina Sætherhaug til å synge kjente og kjære perler fra operalitteraturen.

Ved klaveret sitter Eva Holm Foosnæs, og Torodd Wigum er konferansier.

Konserten blir streamet på nettsidene til Bladet, og på Facebooksiden til Opera Trøndelags venner

Teknikk: Morten Berger Stai

Foto arrangement: Leikny Havik Skjærseth

Søndag 9. februar kl. 18.00 – 20.00. 

Vi frister med stjernesopran på Søndre Kulturhjørne!

Opera Trøndelags Venneforening (OTV) stolte av å kunne invitere våre medlemmer til en Operacafé utenom det vanlige. Vi har den store glede av å kunne presentere en stjernesopran av internasjonal klasse. Sammen med unge sangtalenter fra Trøndelag, vil hun fremføre noen av de vakreste ariene operaverden har å by på. Vi er overbeviste om at det vil bli en fantastisk operakveld på Søndre Kulturhjørne 9. februar kl. 18.00.

Det serveres forfriskninger fra Daba Cafe fra kl 17.00.

Pris: kr 250 som betales ved VIPPS (husk å skrive navnet ditt ) eller ved inngang. Lukket arrangement bare for medlemmene.

PS ! Meld deg inn, se innmeldingsinfo lenger opp!

Fredag 6. mars kl 18.00,  Turandot i Kimen

Opera Trøndelag vil i mars 2020 sette opp det storslåtte mesterverket og operaeventyret «TURANDOT»!  Dette er operaenes svar på «Prinsessen som ingen kunne målbinde»! Turandot er en opera i tre akter av Giacomo Puccini, libretto av Giuseppe Adami og Renato Simoni. Denne operaen er Puccinis siste verk, og er en av operalitteraturens mest spilte. Her er det maktspill, hat, kjærlighet, lidenskap og erotikk. En av operalitteraturens mest berømte arier «Nessun Dorma» får vi høre her.

Kl 18.00 inviterer vi OTV’s medlemmer til et hyggelig og interessant ”førsnakk” med Torodd Wigum i bibliotekets Amfi i Kimen. Torodd vil fortelle om operaen.

Kl 19.00: Forestillingen starter

Her kommer et eksklusivt tilbud fra Opera Trøndelag til medlemmene i OTV: Hvert medlem får kjøpe inntil to billetter til TURANDOT med 20 % rabatt. Billettene kjøpes på nett ved å bruke en kode, ta kontakt med    Anne-Kathrine Momyr  ( [email protected] ) hvis du ikke har koden.

/ AVLYST PGA COVID-19 /

Lørdag 9. mai kl. 14.00 – 16.00 

Operaskolen presenterer seg på Daba Cafe

Venneforeningen inviterer til musikalske smakebiter fra kommende produksjoner med Operaskolen! Opera Trøndelag har drevet et flott arbeid med unge talenter gjennom en årrekke. Denne lørdagen har Operaskolen, med sin leder Anne Spets, med seg fjorårets vinner av Opera Trøndelags Venners Talentpris, Emilie Nicoline Nilsdatter Almaas. Operasjef Lars Eggen kommer også!

Ikke medlem ?

Da kan du betale medlemskontingent for 2020 ved å overføre kr 200 (kr 150 for medlemmer av Stjørdal Seniorforum) til vår konto i Danske Bank:

Bankkonto 8674 14 68680 eller VIPPS 536315.

Husk å skrive på navnet ditt.